Industria medicamentelorx

Relaxirem – marca de top a producatorului roman Laboratoarele Remedia

Laboratoarele Remedia, producator roman de suplimente nutritive din ingrediente naturale, investesc in cercetare si in mentinerea unei continue colaborar cu institute de cercetare, clinici medicale, dar si medici specialisti sau de familie.

Calitatea produselor Laboratoarelor Remedia, alaturi de grija permanenta pentru clienti, este principalul atribut care i-a plasat in top, inca de la inceput, pe o piata cu o concurenta puternica si plina de provocari.

Mai mult, ingredientele utilizate in procesele de fabricare provin din surse naturale, atent analizate fizico-chimic si microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate dupa modele internationale. Spatiul de lucru si procedurile respecta normele de bune practici de fabricatie (conforme GMP). Furnizorii Laboratoarelor Remedia sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Statele Unite ale Americii.

Marca Relaxirem este inregistrata

Laboaratoarele Remedia detin in portofoliu brandul RELAXIREM. Acesta este un supliment alimentar ce favorizeaza relaxarea si creste calitatea somnului, prin asocierea a doua extracte vegetale: Valeriana si Floarea pasiunii.

Marca Relaxirem este inregistrata, avand protectie nationala. Consilierii in proprietate industriala din cadrul agentiei Rompatent Design ne-au pus la dispozitie extrasul de marca.

Alegerea protectiei pe teritoriul unde exista interes economic este un prim pas in vederea securizarii marcii. Odata cu timpul, marca va deveni recunoscuta pe piata de profil si de multe ori exista riscul ca o marca noua, identica sau asemanatoare, sa fie depusa in vederea inregistrarii.

Specialistii in proprietate industriala recomanda monitorizarea marcilor din portofoliul companiei, pentru a fi siguri ca nu se incearca a se beneficia de renumele marcii anterior inregistrate.

Diana Gheorghe – Lumea Marcilor

Articole din Lumea Marcilor

Back to top button