Industria productieix

Fermele Crevedia, reinventarea unui brand consacrat

Dupa ce ferma de pui Avicola Crevedia a intrat in faliment in anul 2016, toate activele companiei au fost preluate de grupul Vitall SRL. Grupul are ca obiect de activitate cresterea pasarilor si productia de furaje si este detinut de familia Enescu.

Fermele Crevedia – un nou inceput

In urma unei investitii de peste 12 milioane de euro in ferma, aceasta si-a schimbat denumirea in Fermele Crevedia. In 2017, a devenit principalul brand din portofoliul Vitall SRL.

Pentru a marca acest nou inceput, dar si pentru protejarea valorii brandului, compania a inaintat o cerere de inregistrare a noii denumirii “FERMELE CREVEDIA REINVENTAT. SUPERIOR. APARTE din 1959” ca marca, in anul 2017. Puteti vedea aici extrasul de marca.

Ulterior, grupul Vitall a inregistrat si alte denumiri, precum “Vitall” sau “Savuros DE CREVEDIA”. Cele mai recent inregistrate au fost chiar anul acesta, “NATURAL FERMA” si “Galbior DE CREVEDIA”.

Grupul VITALL

Obiectivul principal al VITALL a fost continuarea traditiei Avicola Crevedia, investind in acelasi timp in tehnologii moderne si eficiente. La momentul actual, grupul detine patru fabrici de nutreturi combinate in Dolj, Brasov, Dambovita si Calarasi, dar si 10 ferme de pui in diverse locatii din tara. Toti puii sunt hraniti cu furaje productie proprie.

Fosta ferma Avicola Crevedia a fost infiintata in 1959 si este prima societate de crestere a puilor industriala, din Europa de Est. In 1981, a inceput sa exporte produse in URSS si in tarile arabe, aflandu-se pe culmile succesului.

Brand-ul Fermele Crevedia comercializeaza atat produse refrigerate proaspete, cat si congelate, obtinute din pui.

Produsele Vitall sunt exportate in piete precum Ungaria, Bulgaria sau Croatia, reprezentand o parte importanta din totalul vanzarilor companiei.

Toate produsele brand-ului Fermele Crevedia sunt vandute prin intermediul numeroaselor parteneriate cu retaileri, dar si in retelele de supermarket-uri/hipermarket-uri din tara.

Gabriela Roman – Lumea Marcilor

Articole din Lumea Marcilor

Back to top button