Industria productieix

Proiectat pentru domeniul medical, folosit oriunde

Nebulizarea este una dintre cele mai moderne si performante metode de igienizare si dezinfectie. Astazi, acest lucru a devenit o necesitate. Aceasta forma de decontaminare a aerului elimina riscul de contaminare incrucisata. Distruge 99,99% din toate virusurile, bacteriile si mucegaiurile cunoscute, inclusiv SARS COV-2.

Cube Atomizers este brandul romanesc care a dezvoltat un sistem de pulverizare revolutionar pentru nebulizatoarele sale. Aceasta modalitate brevetata de pulverizare a biocidului creste semnificativ eficienta antimicrobiana a produsului.

Initial proiectate pentru domeniului medical, pandemia provocata de COVID-19 a largit aria intrebuintarii acestor dispozitive. Astfel, dezvoltatorii Cube au decis extinderea gamei si au lansat un produs adresat spatiilor mai mici, dar avand implementat acelasi sistem brevetat.

Noul Cube S

Cube S este nebulizatorul de dezinfectie ideal. Acesta este conceput pentru decontaminarea atat a locuintelor, precum si a spatiilor de lucru, cabinetelor medicale, camerelor de hotel, pietelor, magazinelor, autobuzelor, masinilor sau oricarui alt spatiu de pana la 300 de metri cubi, utilizand un biocid aprobat.

Nebulizatorul Cube S

Intregul proces de decontaminare este rapid, sigur si nu lasa reziduuri. Modalitatea brevetata prin care aparatul disperseaza particulele de biocid asigura o decontaminare atat a aerului, cat si a suprafetelor.

Metodele clasice de dezinfectie pot fi costisitoare, necesita programare in avans si nu exista un control asupra procesului si al substantelor folosite.

Nebulizatorul CUBE poate fi folosit in orice moment, oferind libertatea detinatorului de a decide ce substanta foloseste in procesul de decontaminare. Operatiunea se desfasoara in conditii de siguranta, printr-o modalitate brevetata de pulverizare a biocidului, fara prezenta umana. Acesta decontamineaza suprafetele si aerul dintr-o incinta de 100 m3  in mai putin de 10 minute. Incinta va putea fi utlizata dupa doar 15 minute de la finalizarea procesului de decontaminare.

Inca de la lansarea pe piata, denumirea Cube Atomizers a fost inregistrata. Aici regasiti extrasul de marca.

Specialistii in proprietate industriala ne avertizeaza ca oricine poate inregistra ca marca denumirea pe care o companie o foloseste pentru un brand dezvoltat. Prin inregistrarea ca marca, persoana care a inregistrat denumirea a devenit proprietarul acesteia si poate interzice oricui folosirea ei.

Diana Gheorghe – Lumea Marcilor

Articole din Lumea Marcilor

Back to top button