Klintensiv – marca romaneasca de prestigiu

Klintesiv este marca de top a companiei romanesti Pro Integrator, specializata in producerea si comercializarea unor game de dezinfectanti profesionali.

Toti dezinfectantii creati in laboratoarele Pro Integrator sunt avizati in raport de standardele europene  si folosesc materii prime de cea mai buna calitate.

Produsele Klintensiv sunt special concepute pentru a distruge virusii si bacteriile, continand substante cu actiuni multiple: fungicida, virucida si bactericida.

Klintensiv are o actiune rapida impotriva microorganismelor comune, distrugand in mai putin de 30 de secunde peste 99% din bacterii si virusi.

Gama de produse biocide Klintensiv este una larga, oferind produse precum:  servetele antibacteriene, dezinfectanti pentru maini si tegumente, dar si dezinfectanti lichizi profesionali pentru suprafete sau microaeroflora.

Dezinfectantii medicali sunt produsi in spatiile de productie detinute de companie, situate in apropierea Bucurestiului. 

Klintensiv este marca inregistrata, detinuta de compania Pro Integrator inca din anul 2013,  iar recent protectia a fost extinsa pe intreg teritoriul european.

Dezinfectanti medicali produsi cu responsabilitate in Romania

Pastrand, inca de la inceput, procesul de productie standardizat conform cerintelor europene, Klintensiv este o marca romaneasca ce ofera calitate si incredere.

Mai mult, Pro Integrator a decis sa puna la dispozitia clientilor, permanent,  documentatia ce atesta calitatea produselor. 

Pana nu de mult, producatorii de biocide romani nu erau incurajati de catre statul roman in activitatea lor, iar beneficiarii, in principal unitatile sanitare, se aprovizionau din import cu  astfel de produse. Mai scumpe si nu la fel de eficiente.

Productia interna  de biocide e de interes national, pe termen lung

Producerea biocidelor in plan intern ar trebui sustinuta in actualul context medical si economic, in primul rand  prin oferirea unor  facilitati fiscale dar si vamale pentru importul de materii prime. Este o activitate de productie de interes national pe termen lung.

Consultantii in proprietate industriala din cadrul agentiei Rompatent Design au precizat pentru Lumea Marcilor  ca producatorii de biocide romani ar trebui sa isi securizeze investitiile si implicit afacerile  prin inregistrarea si monitorizarea marcilor, mai ales in contextul actual. 

Riscul de aparitie a unei marci similare sau chiar identice, depuse de catre concurenta, este unul real si poate periclita renumele companiei, dar al marcilor lansate pe piata.

Diana Gheorghe, Lumea Marcilor

Articole din Lumea Marcilor

Back to top button